Capacitate:
Newsletter
Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale Carlige De Remorcare Auto | Carlige Auto Numele tau Adresa de email

Carlige de remorcare

Carlige de remorcare pentru orice tip de autoturism si autoutilitar la cele mai bune preturi din Romania.CGR Auto comercializeaza carlige de remorcare pentru orice tip de autoturism si autoutilitara la cele mai bune preturi din Romania. In magazinul nostru regasiti prezentate oferta a doi mari producatori de carlige de remorcare :
Galia Slovacia care produce carlige de remorcare de cea mai buna calitate cu tratament de suprafata zinc (la fel ca sasiul masinii) fiind unicul producator care ofera acest tratament de suprafata. Carligele marca Galia sunt oferite in doua variante prima cu sfera demontabila din doua suruburi si cea de a doua demontabila automat cu sistem baioneta patentat Galia.
Cel de al doilea producator de carlige de remorcare este Hakpol, unul din cei mai mari producatori de carlige din Polonia. Acest producator ofera carlige de remorcare cu tratament de suprafata vopsea in camp electrostatic tot in doua variante una cu sfera demontabila din doua suruburi si a doua cu sfera demontabila automat sigurantata cu cheie.
In continuare va invitam sa vizitati siteul nostru navigand cu ajutorul meniului din partea stanga
http://www.carlig-remorcare.ro