Capacitate:
Newsletter
Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale Carlige De Remorcare Auto | Carlige Auto Numele tau Adresa de email

Cel mai bun pret din Romania

Cel mai bun pret din Romania pentru carlige de remorcare.Comanda orice carlig de remorcare de pe situl nostru si primesti livrare gratuita !

In plus iti garnatam 100% cel mai bun pret din Romania, pentru a vedea cum functioneaza oferta noastra te ivitam sa citesti randurile de mai jos.
Daca gasesti pe unul din siturile concurente (carligederemorcare.ro, carligeauto.ro, upcar.ro sau auto-hak.ro) produs identic de aceeasi calitate si cu acelasi tratament de suprafata mai ieftin noi iti egalam oferta si in plus fata de acel pret iti oferim suplimentar o reducere de 5%.
Pentru a beneficia de aceasta oferta in momentul in care comanzi un carlig de remorcare si ai gasit la un concurent un pret mai bun pentru acelasi carlig de remorcare pentru acelasi tip de masina trebuie sa trimiteti dovada unde ati gasit acel pret si dovada faptului ca acel produs este in stoc si poate fi livrat la acel pret. In acest sens sunt acceptate oferte de pret, facturi proforme, link-uri catre site concurent (pentru link-uri de pe site-uri concurente ne rezervam dreptul de a verifica disponibilitatea).
In cazul trimiterii de link-uri, oferte scrise, proforme, care sunt pentru produse ce se potrivesc la acelasi tip de masina dar cu diferente constructive( de o alta calitate si cu alte tratamente de suprafata ex vopsit) ne rezervam dreptul de a va oferi un carlig de aceeasi calitate cu ceea ce ati gasit dumnaeavoastra la un concurent al noastru sau daca aceasta obtiune nu este disponibila de a nu oferi un pret mai bun (Cel mai bun pret fiind oferit pentru produse asemanatoare).
Reducerea de 5% se aplica doar produselor care nu sunt in promotie si nu beneficiaza de alte reduceri suplimentare pe site.